Wij zijn uniqproductions

Oorsprong

uniqproductions is niet zomaar een webdesign en ontwikkelingsbureau. Ons verhaal begint met de passie van twee broers, Sam en Sander, die een website ontwikkelden voor de acupunctuurpraktijk van hun moeder. Door deze geweldige samenwerking en het plezier om aan dit project te werken, ontstond een formule voor succes. Sindsdien hebben we ons gericht op het leveren van unieke en innovatieve weboplossingen die zich onderscheiden van de rest. Door grondig onderzoek naar de Nederlandse markt weten we precies wat startende ondernemers nodig hebben en hebben we onze diensten daarop afgestemd. Met onze op maat gemaakte weboplossingen en services helpen we ondernemers om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun bedrijf te laten groeien. Zo kun jij je volledig concentreren op je core business, terwijl wij zorgen voor een professionele digitale omgeving die jouw merk op de kaart zet!

Sam

Mijn naam is Sam en ik heb altijd al een ondernemersgeest gehad. Na het behalen van mijn bachelor in International Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam en mijn master in Business Information Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, heb ik een start-up opgericht met als missie om een revolutie teweeg te brengen in het onderwijs. Deze onderneming was een echte "rollercoaster" met veel ups en downs. Helaas zijn mijn partners en ik er niet in geslaagd om de gestelde doelen te behalen, maar ik heb wel waardevolle leerervaringen opgedaan. Het was tijdens deze periode dat mijn passie voor web development is ontstaan. Na de start-up heb ik bijna drie jaar gewerkt in softwareontwikkeling bij een grote bank in Nederland. Hoewel ik genoot van mijn werk en het een comfortabele positie was, bleef mijn droom om een eigen bedrijf te hebben kriebelen. Daarom heb ik nu besloten om samen met mijn broer Sander mijn eigen bedrijf te starten.

Sander

Ik ben Sander en ik studeer momenteel informatica aan de Universiteit van Amsterdam. Een paar jaar geleden was ik met mijn ouders op vakantie in China en verveelde ik me in ons appartement. Gelukkig introduceerde mijn broer Sam me toen in programmeren via online cursussen, en ik vond het geweldig. Sindsdien heb ik mijn vaardigheden in web development verder ontwikkeld door middel van diverse online programmeercursussen en projecten, waaronder een e-commerce website, een campingrecensiewebsite en een web service die live pianotoetsaanslagen omzet in muzieknotatie. Ook ben ik gepassioneerd over programmeren en heb ik meegedaan aan uitdagende codeerwedstrijden. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Sam dit avontuur aan te gaan en web development naar nieuwe hoogtes te brengen